Have

Sådan bliver din sommerterrasse igen en fryd for øjet

De fleste gartnere er naturligvis mennesker, der kan lide at have det sjovt. Roder lidt, slår lidt, beskærer noget her og sår lidt der. Vi er generelt ikke rigtige siddende, der er altid noget at lave i en have. Men selvfølgelig nyder vi solens stråler i godt selskab som haveentusiaster. Jeg foretrækker at gøre dette på en hyggelig og ren terrasse. Så med de første solskinsdage bag os, er det på høje tid at gøre sommerterrassen klar til de kommende uger. Så du ikke kun er godt tilpas igen, men det ser også spic and span og hyggeligt ud igen!

Jeg havde grå fliser, ikke?
Mit første skridt mod sommerterrassehygge: at gøre de grønne fliser grå igen. i stedet for grønt. Jeg bruger ikke en dyr højtrykssprøjte eller et specielt anti-afkalkningsmiddel til dette. Mit tip: Få en 5 liters flaske renseeddike fra supermarkedet for mindre end €2,00. Fortynd dette med vand (ca. 50/50) og fordel det på din terrasse på en tør dag. Du vil se en forskel efter et par dage. Så nemt og billigt kan det være.

Vi bruger også denne eddike ufortyndet i en sprayflaske for at slippe af med mere genstridigt ukrudt på fortovets kanter. Det misfarves inden for et par dage, og du tørrer det bare af. Vær forsigtig med de andre planter og glatte betongulve. Sidste år stillede jeg en stadig våd flaske væk, og jeg kan stadig se aftrykket i betonen. Lad os bare sige, at det er skarpe ting.