Have

Hvorfor Bloombux er et godt alternativ til buksbom!

Mød en ny, spektakulær haveplante: Bloombuxen. Den minder meget om en buksbom, men det er en speciel dværg-rhododendron! Den store forskel med buksbom? Sprudlende blomstring i maj og juni og total modstandsdygtighed over for buksbommøl eller svamp. Fordi du også kan plante Bloombuxen som hæk eller som blikfang i haven, er den et sundt alternativ til buksbom. Der er også godt nyt for sommerfugle og humlebier. Blomsterne er fulde af nektar. Den nye Bloombux fungerer også fantastisk i potter og beholdere og fås i farverne Pink og Magenta.

blomstre
Bloombux er en kompakt og robust haveplante, der vokser til en maksimal højde på 70 cm. Den er fuld af smalle, friske grønne blade, og du kan beskære den til næsten enhver form, du ønsker. Fra kugle til kegle til rektangulær. Ideel som hækplante, men også som blikfang i haven, for fra maj dukker der talrige blomster op på omkring 8 cm. Masser af sommerfugle og humlebier flokkes der for grådigt at spise nektar. Fordi planten er stedsegrøn og hårdfør (til -24 grader), kan du også nyde dens friske grønne udseende i vintermånederne.