Have

Tulipantiden kommer igen!

Holland er kendt verden over for sine afskårne tulipaner. Der produceres omkring 2 milliarder tulipaner hvert år. De muntre blomster eksporteres til næsten alle lande i verden. Der er over 3.000 forskellige varianter i snesevis af farver og nuancer. I dag ville være National Tulipandag. Denne dag er desværre aflyst i år på grund af corona. Men du vil selvfølgelig have rig mulighed for at bringe denne fantastiske farverige blomst ind i dit hjem i den nærmeste fremtid.

National Tulipandag
Tulipansæsonen starter i januar, og denne muntre forårsblomst er bredt tilgængelig i over 100 dage. I 2021 falder den nationale tulipandag den 16. januar. Normalt ville avlerne for 10. år i træk bygge en enorm plukkehave på Dam-pladsen i Amsterdam med mere end 200.000 tulipaner. Arrangementet tiltrækker omkring 20.000 besøgende fra ind- og udland. På grund af Corona er sådan en massiv tulipanfest i Amsterdam desværre ikke ansvarlig. For et tilbageblik på National Tulipandag 2020, se

Stædige tulipaner
En vase fuld af tulipaner giver lidt liv til bryggeriet. De vokser ofte lidt længere og hænger stædigt ud over vasens kant. Vil du have dem til at stå oprejst så længe som muligt? Læg dem derefter i vasen i en halv time efter køb med indpakningspapiret eller ærmet stadig stramt omkring det. Så har stænglerne suget sig op